Ølsmagninger

Vi afholder ølsmagninger for både private selskaber og virksomheder i hyggelige omgivelser i restaurant Belis Bar under Frederiksberg Rådhus. Her er der mulighed for at opleve, hvordan øllet bliver brygget og blive klogere på tankerne og processerne bag, mens der smages på forskellige øl til en let anretning.

 

Vi tager også gerne ud for at lave ølsmagninger. Måske har I brug for en udvidet fredagsbar, måske har jeres ølklub lyst til lidt faglig input, eller også har I bare lyst til at komme godt rundt i vores sortiment.

 

Ølsmagninger afholdes for selskaber på minimum 10 personer i restaurant Belis Bar, og prisen starter ved 350 kroner per person.

 

Prisen inkluderer følgende:

 

- Smagsprøver på 5 forskellige øl

- Ost- og pølsebræt

- 3 hapsere lavet med og til øl

 

Skriv til os via kontaktformularen, så finder vi sammen ud af et arrangement, der passer til jeres ønsker og behov.

 
 
 

Vi fik en fantastisk fin ølsmagning i flotte og inspirerende kælderlokaler med folkene bag Frederiksberg Bryghus, som virkelig brænder for sagen. Alle fem øltyper blev fulgt op med gode forklaringer på deres oprindelse, bryggemetoderne og hvilken mad, der kunne passe til de forskellige øl. Jeg har kun fået stor ros fra de andre deltagere, og vi kommer gerne igen.

 

Peter Svensen

Produktchef

Industri og Byggeri

 

Referencer:

 

Danske Bank på Frederiksberg har brugt Frederiksberg Bryghus til et kundearrangement med ølsmagning. 92 procent af kunderne synes godt eller meget godt om indlægget fra Frederiksberg Bryghus. Vi kan på det varmeste anbefale Frederiksberg Bryghus til alle, der vil afholde et ølsmagningsarrangement.

 

Kenneth Bergholt

Privatdirektør

Danske Bank

Frederiksberg

På Frederiksberg Bryghus får man ikke alene øl i velvalgte varianter, hvor skummet bliver siddende på indersiden af glasset. Man får desuden smuk, velsmagende øl og ikke mindst mulighed for en klog snak med ejerne af det lille bryggeri om forhistorien, kærlighedshistorien og drømmen for fremtiden.

 

En sjov historie om den spæde opstart om, hvordan det gik fra hjemmebryg på 4. sal på Nordre Fasanvej til ølbrygning under Frederiksberg Rådhus. De to ejere tror på deres drømme, følger deres instinkter, vover springet for at gå planken ud som ægte ølentusiaster!

 

Så alt i alt en brusende og berigende oplevelse, der holder en god procent, og hvor man ganske enkelt får lyst til at prøvesmage ALLE øl fra de to entusiasters udvalg af Frederiksbergs fineste øl.

 

Mette Kuhlmann

Rettighedskoordinator

Dansklærerforeningens Forlag